perjantai 19. helmikuuta 2010

Charlie Brown, Heart´s and furry mittens

Charlie Brown by Muovipuikko
Ideoita on poikinut lievän mökki höperyyden ohella ihan kiitettävästi. Meilläpäin pakkasmittari laukkonut -20-29 asteen välillä jo tovin. Joten sisällä on tullut viihdyttyä tavallista enemmän. Puikkoja olen kuluttanut ja toteuttanut päähän pukkaavia ideoita. 


Tämä siskon keksimä Charlie Brown idea oli sen verran loistava, että se oli pakko lähteä toteuttaan. Yllätys yllätys se väännettiin koiranpaidan muotoon. Mutta kivaltahan se näyttää, vieläkö paita saisi sisälleen pienen dog:in. Sit ois hyvä. 




Heart`s by Muovipuikko
Mitäpä muutakaan kuin koiranpaitaa sydämmillä. Malli omasta päästä. Kokoa XS.. Eli menee chihualle ja jollekkin muulle vastaavalle pienelle koiralle.







Pink by Muovipuikko
Jotain muutakin sentään olen neulonut kuin koiranpaitoja. Nämä vaaleanpunaisella karvalla kyhätyt lapaset sai ajatuksen siili lapasista, mutta ilman mitään siileen viittaavaa kamaa. Eli perus lapasta neulottu varren jälkeen tasona, kärkikavennuksissa taas 4 puikkoa kehiin ja peukko loppuun, langat päätellä ja täts it. 
Lapaset ovat iso kätiselle lapselle soppelit tai pieni kätiselle naiselle.




tiistai 16. helmikuuta 2010

Buzz The Dove

Olen ollut Buzzadorina reilun vuoden ja olen saanut oikein miellyttäviä näytteitä ja olen tyytyväinen, että joskus olen liittynyt buzzadoriin. Olen mm. saanut Fanttaa, pastaa ja purkkaa. Ystävät ovat olleet myös tyytyväisiä näytteisiinsä ja yleensä palaute on ollut positiivista.


Tämän kertainen Buzzador paketti sisälsi Dove visiblecare vartalon pesuainetta. Sain myös näytepulloja joista ystävät ja tutut saivat nauttia omissa kylpy hetkissä.


Tämän Dove tuotteen tarkoitus ajoi ainakin itselläni sen tarkoituksen mitä pitikin. Eli kyseessä on voidemainen pesuaine ja joka ei jättänyt ainakaan ihoani kuivaksi vaan kosteaksi. Minun ei enään tarvinut käyttää erikseen vartalorasvoja tai muutakaan ihoa kostuttavia tuotteita.


Pesuaineen koostumus oli oikein voidemainen ja levittyi ihanan pehmeästi. Ihokarvojen ajon jälkeen ei tullut normaalia kutinan ja kirvelyn tunnetta. Olen oikein tyytyväinen tuotteeseen ja aion ostaa sitä jatkossakin, kokeile sinäkin Doven Visiblecaren tuote sarjaa.


Buzzadoriksi voit liittyä seuraavan linkin kautta: BUZZADOR

maanantai 8. helmikuuta 2010

Pääkalloja, väriä ja kukkaa



Talven kylmiin olen tehnyt noille karvaisille, rakkaille lemmikeille elikäs koirille paitoja myyntiin. Miksei ne sopisi myös kissoille?!? Mallina toimii sama, hyväksi toteamani malli, jota olen jo muutamaan otteeseen duunaillut ja väännellyt erimalliseksi aina koira kohtaisesti. Yllä oleva paita on ympäriinsä pääkalloiltu. Tuote löytyy etsystä nimerkiltä funfinn.


This skullsweater for small dogs is for sale in etsy shop.


Tämän raitaisen joustinneule paidan tein viimeviikolla, ihan vain hatusta vätäisty ohje. Löytyi ainakin jämälangoille jotain käyttöä, sillä niitä pyörii kohta joka laatikon pohjalla. Tuttu tunne, kenties? Jossain joskus näin kirjan, jossa oli jämälangoille ohjeita. Tollo kun olen niin en sitten ostanut tuota kirjaa, enkä kyllä muista minkä niminen kirja oli. 
Lankana tässä on 7 veljestä eri sävyt: harmaa, lime ja valkoinen. Mallina toimii sekarotuinen koiramme Vili. Tämä paita lähtee myös etsyyn myyntiin, kun saa parempaa kuvaa otettua.




Enon dreeveri sai myöskin viime viikolla lämmikettä. Tässä paidan malli joutui haasteen alle, sillä malli muuttui hieman, koska paidasta täytyi tulla n.48cm pitkä. 7veikkaa kului melkeinpä koko kerällinen. Mutta paidan teko oli sinäänsä haasteellinen, koska olen vain pienille koirille tehnyt paitoja. Mutta paita onnistui hyvin.


Olen kyllä hirmuisen tyytyväinen viime viikon saavutuksiin koirien paitojen osalta. Jotain muutakin voisi toki kokeilla, mutta minkäs teet, kun näitä on vaan niin hauska duunata.


Nyt käsitöitäni löytyy myös taidontuvasta nimimerkillä muovipuikko.