keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Pääkallo mekko ( skulldress for baby)

Pääkallomekko by Muovipuikko
Tämmösiä töitä tällä kertaa. Idea lähti siitä, että mihin muuhun tuo pääkallo kuviointi sopii. Tuloksena syntyi n.6-8kk isäiselle tytölle hamonen tai tunika tai toppi.. Ihan miksi tätä nyt tahtookaan sanoa. 

Työ on aloitettu helmasta nurin/oikein neuloksella suljettuna neuleena ja viimeistelty olkaimilla ja suurilla napeilla. Helmaa kiertää tuo pääkallokuviointia. Lankana tuttu ja turvallinen 7 veikka. Valkoista ja violettia, mustaa ja fuksiaa..Aikaa tämän väsäämiseen meni n. 3 päivää. Lyhyemmässäkin ajassa tämän olisi neulonut, mutta yläkerran maalausprojekti verotti oman aikansa.

Neulonnan ohessa olen tehnyt yläkertaan pientä pinta remonttia. Yläkerta oli täysin puun värinen, hirsipaneelin valloittama. Katto on nyt saanut pintaan Ässä hirsisuojaa valkoiseksi sävytettynä ja 1/3 seinistä on maalattu violetiksi. Tarkoitus olisi maalata tuolla violetilla 2/3 ja loppu 1/3 harmaallaa taikka sit tapetoida Rysta:sta löytyneellä kauniilla tapetilla jossa vaihtuu harmaan eri sävyt valokulmasta riippuen.  Laitan kuvia kunnes remppa on saatu valmiiksi. Pääsiäisenä on hyvää aikaa maalailla ja naatiskella.2 kommenttia:

  1. Todella upeita nuo molemmat pääkallotunikat, toinen asia on se, että uskaltaako pienet tytöt pukea noi päälleen. =O Oma pikkusiskoni on ainakin niin jätkä että kaikki käy.
    Sulla on todella ihania ideoita muutenkin, suorastaan rakastuin noihin kahvikupin päällisiin!

    Ja oot tervetullut katselemaan myös mun blogiin. =)

    VastaaPoista
  2. Kyl ainaki oma tyttö tohkeissaan piti ku kokeilin:o) et kaippa uskaltaa pitää. Mulla on kaikki tuotteet myynnissä tuolla etsyssä, et jos jotain kiinnostaa ostaa niin pistä viestiä niin laitamma pakettia tulemaan. Et välttämättä ei tarvii tuon etsyn kautta ostaa:o)

    VastaaPoista