maanantai 1. elokuuta 2011

Turkoosia, Ruskeaa ja Vihreää

Edellisestä blogijulkaisusta on kerennyt vierähtää jo tovin aikaa- syynä yksinkertainen unohdus. Kesä on mennyt tuossa nuin vaan. Välistä sitä on ajatellut, että kesä on jo kohta ohitse. Eihän se vielä ole edes alkanut? Ei kyllä se ohi on menossa. 

Tuossa muutama viikko sitten havahduin, että yön puolelle mentäessä alkaa olemaan jo aika pimeää ja viileää. Seuraavana päivä kourastani löytyivät kerä nauhalankaa ja nro. 8 puikot. Aikaiseksi sain ilmeisesti Frillahuivin Katia Ondas langasta. Tänään olen saanut jo 2 frillahuivia aikaiseksi. Huivit tosin valmistuvat todella nopeaa- vähäinen silmukkaluku sopii mulle, huivi tosin ei. KAIT?? Mutta kuvaa luvassa myöhemmin.

Otsikon turkoosia osiota edustaa virkatut kynsikkäät. Malli on ihan omasta päästä virkattu, silmukalle ei minulla ainakaan ole mitään käsitystä. Mutta tältä ne näyttävät.
By Muovipuikko
Lankana oli jotain Alpacanvillasta valmistettua lankaa. Ovat erittäin pehmoiset ja miellyttävät kaverit talventuloa varten.

By Muovipuikko
Ruskeaa taas edustaa erittäin muhkeat kynsikkäät. Malli on sama, kuin turkooseissa ja samaan sarjaan löytyy pipo. Tuotteissa on käytetty kierrätysnappeja. Lankana 100% akryylia, joten eivät kutita. 

Kesäni taisikin hurahtaa siinä, kun istutin jonku pihlaja-tyyppisen pensaan pihalle ja pari Karviaista. Karviaisissa onkin jo muutama marjan raakile, ehkä ensi vuonna parempi sato. Lisäksi olen täysin hurahtanut huonekasveihin. On minulla toki ennenkin huonekasveja ollut, mutta erittäin huonolla menestyksellä. Nyt noita on jo ainakin 20 eri lajiketta. Osaa en ole tunnistanut ollenkaan, mutta osalle löytyi nimikin ja hoito-ohjeet. Eksoottisin lajike taitaa olla tuo SUURI kookospalmu. Tämä taisikin edustaa tuota vihreää yhdessä tuon aikaisemmin mainitsemani frillahuivin kanssa. Lopun kesää nautin puikkoillen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti