perjantai 16. lokakuuta 2009

Valmiitä käsitöitä
Näin talven tullessa minusta on ainakin mukavaa pukea ylle jotain lämmintä ja itse tehtyä esimerkiksi vaikkapa myssy. Aikani kuluksi kehittelin patenttineule myssyn ohjeen ja ohjeesta tuli niin mainio, että teen tästä edespäinkin tuollaisia myssyjä itselleni ja tuttaville ja perheelle. Kuvassa esiintyvä sininen baretti on suuri käsityölehdestä, ohje oli ihan ok. Verrattuna ohjeiden luku/ymmärrys taitooni, joka on aika alkeellinen.

Päässä nämä myssyt olisivat päässeet paremmin oikeuksiinsa, mutta oma pääni ei ole niin kuvauksellinen.. Joten myssykät saivat esiintyä näin pöydällä. Pitäisi olla sellanen nuken pää, johon sais sovitella noita myssyköitä.
Liila myssy on tehty Novitan Tiina langasta ja lankaa kului koko kerä, puikot olivat nro.4 pyöröt ja lopussa puikot. Baretti on jotain Iin Kärkkäisen lankapuodista ostettua lankaa, nimeä en millään muista.

Tämä vihreä läpi
vetokaulahuivi on tarkoitettu vauvalle. Lankana oli Novitan vauva lankaa. Lanka oli kaikinpuolin pehmoista neuloa ja meillä ainaki tyär tykkäsi huivista, mutta huivi ei oikein istu tytsyn pinkkien talvivaatteiden kanssa, joten huivin kohtalo on siirtyä myyntiin tuonne etsy.com sivustolle, samoin kuin myssytkin. Ohje löytyi Tuulan ohje linkeistä ja ohje oli oikein helppo ymmärtää ja kaikinpuolin huivi oli mukava neuloa ja helppo. Sopii näin meikäläiselle erinomaisesti.

Tyttärelle tein
talveksi Novitan Kevät langasta sukat. Sukat olivat juuri sopivat 1-vuotiaalle, seuraavat saakin jo aloittaa.. Sillä nämä ei taida mahtua enään loppu talvesta jalkaan. Jotain lämmikettä sentään toisellekkin ettei tarvi kaupasta alkaa ostaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti