maanantai 10. toukokuuta 2010

Kesämyssy projekteja

Samos-kesämyssy by Muovipuikko
Näin kesän tuloa odotellessa olen siirtänyt villa langat syrjään ja ostellut puuvilla ja puuvillasekoite lankoja. Olen tehnyt muutaman lapsen kesämyssyn. Mitään sen isompaa ei ole suunnitelmisa aloittaa, ainkaan näillä näkymin. Tämä myssy on sovellettu ihan omasta päästä.

Tässä myssyssä lankana on Novitan Samos: Valkoinen ja reunassa kiertää Tiimarista löytämääni koristenauhaa. Tiimarissa oli onnekseni aika laaja valikoima erilaisia koristenauhoja: satiinista ja silkkiä sekä puuvillaa.. punaista ja sinistä.. kultaista ja hopeaa.. palloilla tai viivoilla.. Ihan mitä vaan.. Valinnan vaikeus siinä toki iski, mutta onneksi mukana oli tuo 1½ vuotias tyär niin aikaa ei jäänyt ihasteluun. Muuten olis tullut kallis reissu, koska kamat meinasi hyllyiltä lentää aika vilkkaasti. 

Kesämyssy by Muovipuikko
Samalla ohjeella tein tämän vaaleanpunaisen myssyn. Lankana oli Novitan Marine, lanka oli suht ok neuloessa, mutta virkatessa ainakin minulla meinasi säikeet hyppiä silmille. 

Myssyä koristaa virkattu kukka. Mielestäni se on orvokki.. tiedäppä tuota. Kukkaa koristaa suuri, keltainen puuhelmi.Ja virkattu kesä myssy:o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti