tiistai 20. syyskuuta 2011

Buzzaus kohteena Vanish

Valkoinen käsipyyhe ennen Crystal white käsittelyä.
Sain toissa perjantaina kauon odotetun Buzzador paketin. Paketti sisälsi Vanish tahranpoisto tuotteita. Valikoima olikin mielestäni melkoisen laaja, sillä kaupassa käydessä ei ole Vanish tuotesarjaan kerennyt tutustua niin hyvin.

Tuotesarja on hyvinkin laaja. Tuoteperhe koostuu seuraavista tuotteista: Vanish oxi action jauhe/ geeli, Vanish oxi action crystal white jauhe/ geeli, Vanish oxi action extra hygiene jauhe, Vanish oxi action esikäsittelysuihke, Vanish oxi action matto- ja tekstiilisuihke.

Käsittelyn jälkeen.
 Omassa testauksessa on ollut Vanish oxi action jauhe sekä crystal white jauhe tavallisessa pyykinpesussa. Parhaan testituloksen sain aikaan vanhalla, oikein liasta piintyneellä pyyhkeellä. Pyyhe oli käsittelyn jälkeen kuin uusi- käytössä tullutta kulumista huomioimatta.

Olen myös käyttänyt aikaisemmin Vanish matto- ja tekstiilisuihketta muovailuvahan poistoon juuttinaru matosta. Tulos oli tuolloin varsin toivottu. Ainakin pahimmat tahrat lähti sillä pakastus mahdollisuutta matolle ei tuolloin ollut. Lapsiperheessä sohva saa milloin mitäkin tahraa pintaansa, joten totesin tämän tuotteen olevan TODELLA tarpeelliseksi. Suihketta heti tahran synnyttyä ja äidin hermot lepäävät. Näin minä totesin. Jopa mainoksesta tuttu lausahdus LUOTA PINKKIIN on mielestäni varsin pätevä lause. Ainakin minä luotan ja hankkiessani tahranpoistoon tarkoitettua tuotetta ostan pinkkiä.

Paketissa tulleita tuotteita aion testata mm. liasta piintyneisiin sukkiin- näitä riittää joka kodissa, lapsen sotkemaan paitaan sekä oikein haisevaan tiskirättiin. Näistä koetuloksista seuraa lisää myöhemmin.

Paketti sisälsi myös näytepusseja jaettavaksi- jotka ovat jakautuneet ystäville ja sukulaisille. Heidän mielestä Vanish on ollut kaiken kaikkiaan ihan pätevää ainetta. Ainakin niissä perheissä, joissa on lapsia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti