torstai 6. lokakuuta 2011

Buzzador kamppanja: Dove intense repair Express- Tehohoitoaine

Buzzadorin jäsenenä ei oikein koskaan voi tietää mitä seuraava kamppanja voi tuoda tullessaan. Viimeksi buzzasin Vanishing tuotteita ja ystävien kesken Vanish sai suuren suosion.

Tällä kertaa sain ilon Buzzadorina buzzata Doven uutta tehohoitoainetta. Tehohoitoaine on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Käytä sitä normaalin hoitoaineen sijasta, näin saat pehmeämmät, vahvemmat ja syvältä kosteutetut hiukset. Mikä tuotteesta tekee erilaisen? Tuoteessa on samassa tehohoitoaine ja hiusnaamio samassa. Hiusnaamio vaikuttaa syvältä ja sisältä- estäen hiusten haaroittumista ja hiustenlähtöä. Se suojelee hiuksia auringolta, meri- ja kloorivedeltä sekä lämmöltä.

Itse olen tuotetta käyttänyt reilun viikon ja hiukseni tuntuvat paljon terveemmiltä ja todella pehmeiltä. Minulla oli latvat huonossa kunnossa usean vaalennuskerran jälkeen, mutta nyt kuivuneet latvat ovat ihan terveen näköiset. Tuote tuoksuu tyypilliseltä Dovelta ja tuoksu pysyy hiuksissa pitkään. Tätä en voi muuta, kuin suositella ja tulen itse käyttämään jatkossakin Doven tuotteita.

Doven löydät myös facebookista:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti